Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια.


Στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, στην περιοχή της Παναγίτσας, συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, για την επέτειο της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που έψαλε ο κλήρος του νησιού, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη, τον βουλευτή της Ν.Δ. κύριο Κώστα Κατσαφάδο, τον εκπρόσωπο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κύριο Σπύρο Σπυρίδωνα και για την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νικαίας - Κορυδαλλού ο κύριος Γεώργιος Κωνσταντινίδης.

Την τελετή παρακολούθησε ο υπουργός Παιδείας κύριος Κώστας Γαβρόγλου. Μάλιστα, ο κύριος Γαβρόγλου μετά το τέλος της εκδήλωσης πλησίασε τους μαθητές που συμμετείχαν στην τελετή και αφού τους χαιρέτησε, τους ρώτησε "τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να βελτιώσουμε λίγο το σχολείο". Ανάμεσα στους μαθητές και τον υπουργό αναπτύχθηκε γρήγορα μία άμεση επικοινωνία, με τους μικρούς μαθητές της Αίγινας να ζητούν λιγότερες ώρες μαθημάτων, την επισκευή της στέγης του 1ου Δημοτικού και άλλα σχετικά με την σχολική καθημερινότητά τους. Οι μαθητές ήταν φανερά ενθουσιασμένοι που μπορούσαν να μιλούν για τέτοια θέματα με τον Υπουργό Παιδείας. "Τους δασκάλους και μάτια σας", είπε ο κύριος Γαβρόγλου ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, συμπληρώνοντας ότι "χωρίς τους δασκάλους δεν γίνεται τίποτα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png