Ανοιχτά μαθήματα από τον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας - ΜΟΥΣΑ. Ξεκινούν την Κυριακή.


Σειρά ανοιχτών μαθημάτων παρουσίασης των οργάνων κλασσικής μουσικής ξεκινά αύριο Κυριακή 11 το πρωί με - 13 το μεσημέρι  ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας - ΜΟΥΣΑ. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει την τεχνική των οργάνων, τη μελέτη τους και τη συμμετοχή τους στις ορχήστρες ή ως σολιστικά όργανα σε συναυλίες.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στις 11.00, στο Κέντρο Νεότητος της Μητρόπολης, και αναφέρεται στο πιάνο, τα κρουστά και μάθημα πολυφωνικού εργαστηρίου. Υπεύθυνοι καθηγητές, η κ. Χρύσα Γρένδα, ο κ. Γιώργος Φίλιππας και ο κ. Γιάννης Βρυζάκης αντίστοιχα. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους, ανεξάρτητα ηλικίας ή μουσικής και σχολικής παιδείας. Πληροφορίες στην κ. Αθανασοπούλου 6942 700229. Στο Aegina Portal μίλησε εκ μέρους της ΜΟΥΣΑ ο κύριος Κώστας Λάμπρου που κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να τα παρακολουθήσουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png