Δηλώσεις Σάκη Σακκιώτη για την απώλεια του Τάσου Κρεούζη.


Η αιφνίδια είδηση της απώλειας του Τάσου Κρεούζη, που είχε διατελέσει κατά την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, καθώς εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία, γέμισε με θλίψη όσους τον γνώριζαν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία.






Ο πρώην δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και δήλωσε: "Πρόκειται για έναν σπουδαίο συμπολίτη μας, έναν εξαιρετικό συνεργάτη μας στη διοίκηση του δήμου. Έδωσε ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να δώσει ένας δημοτικός σύμβουλος για να προωθηθούν τα συμφέροντα του νησιού μας, για να βγουν μπροστά όλα τα προβλήματα που αφορούν στον τόπο μας και στην ανάπτυξή του. Πραγματικά, είναι μία μεγάλη απώλεια, μία πολύ μεγάλη απώλεια γιατί ήταν ένας πάρα πολύ σπουδαίος άνθρωπος, απαλλαγμένος από πάθη, από μισαλλοδοξίες, απαλλαγμένος από καταστάσεις που έχουν μία νοσηρότητα και αναφέρονται στη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων πολλές φορές. Ένας άνθρωπος, έντιμος, καθαρός, πάντα ωφέλιμος, για την υποστήριξη των θεμάτων ιδιαίτερα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, με μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, με παιδιά πολύ σημαντικά, με πρόοδο στην ζωή τους και πράγματι αύριο θα δώσουμε και τα συλλυπητήριά μας στην σύζυγο και τα παιδιά, του φίλους μας, του αγαπημένου μας φίλου του Τάσου".

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό της "Παναγίτσας".
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png