Δημιουργήθηκε παράκαμψη στην εκβολή του ρέματος της Σκοτεινής.


Όπως φαίνεται και στο video, η λήψη του οποίου έχει γίνει σήμερα το πρωί, στην εκβολή του ρέματος της Σκοτεινής έχει δημιουργηθεί παράκαμψη με την οποία συνδέονται τα δύο τμήματα του παραλιακού δρόμου, το ενδιάμεσο των οποίων έχει καταληφθεί και χρησιμεύει σε μήκος εκατό μέτρων ως εργοτάξιο του έργου. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεδρίαση που έγινε στις 2 Οκτωβρίου του 2017. Η απόφαση έλεγε για το θέμα της παράκαμψης: "στο σημείο του έργου θα δημιουργηθεί παράκαμψη χωρίς καμία ουσιώδη επέμβαση στη ζώνη του αιγιαλού που θα δίδει τη δυνατότητα στα Ι.Χ να κινηθούν προς Πέρδικα".  Σκοπός εκείνης της απόφασης και της συζήτησης που είχε προηγηθεί, είναι από την παράκαμψη στο ρέμα της Σκοτεινής να περνούν οχήματα μικρού βάρους, ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση προς Πέρδικα.

Αργότερα, στις 6 Δεκεμβρίου 2017 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσισε ότι δεν είναι επιτρεπτή απολύτως καμία παράκαμψη στην αιγιαλίτιδα ζώνη, για κανένα τύπου οχήματος, μη εξαιρουμένων και των οχημάτων επείγουσας κατάστασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png