ΝΟΑ. Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο "ΚΕ” πραγματοποιήθηκαν, σήμερα το πρωί, η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ομίλου για την περίοδο 2018 έως 2020. Η απαρτία των μελών σχηματίστηκε αρκετά πριν τις 11:30 το πρωί, φτάνοντας τα 35 άτομα, οπότε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες της συνέλευσης. Ο πρόεδρος του ΝΟΑ, κύριος Νίκος Πτερούδης, έκανε έναν απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου στον διοικητικό, οικονομικό και αθλητικό τομέα.

Ο κύριος Πτερούδης ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για τον όμιλο, αυτούς που ενίσχυσαν τον όμιλο οικονομικά και με την εργασία τους. Αναφέρθηκε στις εργασίες συντήρησης που έγιναν στις εγκαταστάσεις του ομίλου, στην αγορά νέου εξοπλισμού, στις επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας optimist, στην εκτέλεση του προϋπολογισμού της προηγούμενης χρήσης, η οποία άφησε αποθεματικό, αλλά και στο σχεδιασμό για την υλοποίηση της επιτυχημένης καλοκαιρινής ακαδημίας και την λειτουργία τμήματος laser για ενήλικες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png