Την Αίγινα επισκέφθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος.


Την Αίγινα επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης στο πλαίσιο της επίσκεψης πολυμελούς αντιπροσωπείας της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής. Το Αρχηγό υποδέχθηκαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ο Λιμενάρχης κύριος Αντώνης Θεοδώρου και ο υπολιμενάρχης κύριος Κυριάκος Βουνισέας.

Η τριήμερη επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 18-20 Απριλίου με πολυμελής αντιπροσωπεία της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής με επικεφαλής τον Αρχηγό της Αντιναύαρχο Ari Soedewo. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η παροχή εκπαίδευσης στα στελέχη της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής και η θεσμοθέτηση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο Σωμάτων.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.








O Αρχηγός της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Ινδονησίας κ. Ferry Adamhar και επιτελικά στελέχη της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής. Tο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή εκπροσώπησε ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης, o Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος Λ.Σ. Χαράλαμπος Αϊβαλιώτης, ο Διευθυντής Δ’ Κλάδου Υποναύαρχος Αναστάσιος Βαρελάς, καθώς και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Χθες Παρασκευή, τελευταία ημέρα της επίσκεψης της Ινδονησιακής αντιπροσωπείας, οι Αρχηγοί των δύο Ακτοφυλακών υπέγραψαν κοινή Δήλωση Προθέσεων με σκοπό την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας των δύο Σωμάτων. Το κείμενο της εν λόγω Δήλωσης διαμορφώνει το πλαίσιο για περαιτέρω συνεργασία των δύο Ακτοφυλακών με την ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών στους τομείς της θαλάσσιας επιτήρησης και νηοψιών, καταπολέμησης της παράνομης αλιείας και της έρευνας και διάσωσης, συλλογής πληροφοριών για την επιβολή του νόμου στη θάλασσα, καθώς και για ανταλλαγή εμπειριών επί οργανωτικών θεμάτων και πολιτικών ακτοφυλακής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png