Εντοπίστηκε παράνομη κατασκευή στην κοίτη του ρέματος της Σκοτεινής.


Μία παράνομη κατασκευή που λειτουργεί ως χωματόδρομος καταγράφηκε χθες το απόγευμα, κατά την αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου, σε σημείο της κοίτης του ρέματος της Σκοτεινής, πάνω από το ύψος που ορίζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη. Πρόκειται για μία κατασκευή, σύμφωνα με την εκτίμηση του Αντιπεριφερειάρχη, που έχει ύψος 30-40 εκατοστά και μήκος ίσο με το μήκος της κοίτης του ρέματος.

Από αυτή την κατασκευή εκφράζονται φόβοι, ότι σε περιπτώσεις έντονης και παρατεταμένης βροχόπτωσης θα δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα, που θα θέσουν σε κίνδυνο τις κατοικίες οι οποίες βρίσκονται στην γύρω περιοχή. Σε δηλώσεις του στο Aegina Portal ο κύριος Χατζηπέρος χαρακτήρισε τον χωματόδρομο παράνομο, δεσμεύθηκε ότι θα καταστραφεί και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να γίνει μία μελέτη, ώστε στη θέση του να κατασκευαστεί ένα γεφυράκι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png