Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 7ο Κύπελλο Αφαία Αφαία 2018.


Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά εγκρίθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν αύριο Κυριακή 29 Απριλίου για την διοργάνωση του 7ου Κύπελλο Αφαία 2018. Πιο συγκεκριμένα θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






1. Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 29/04/2018 και κατά τις ώρες 10.00 μέχρι πέρατος, στο κατωτέρω σημείο  περιοχής Δήμου Αίγινας ως εξής: Από την 10:00 ώρα  μέχρι πέρατος του αγώνα,  έμπροσθεν του χώρου στάθμευσης του Αρχαιολογικού Ναού της Αφαίας.
2. Το χρονικό διάστημα  των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο Πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας.
3. Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας.
4. Το Α/Τ Αίγινας, να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα, για την υλοποίηση της παρούσας.
5. Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται για τις δικές τους ενέργειες ως προς την έκδοση ανάλογης απόφασης στους τομείς αρμοδιότητας τους.
6. Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις - σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696/99 (Α-57) "Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png