Χωρίς δρομολόγια Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων το λιμάνι της Σκάλας Αγκιστρίου από 7 έως 10 Μαΐου λόγω εργασιών.


Σύμφωνα με σήμα του Λιμεναρχείου Αίγινας τα  Ε/Γ - Ο/Γ πλοία της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, που συνδέουν ακτοπλοϊκά το Αγκίστρι δεν θα μπορούν να προσεγγίζουν για το διάστημα από 7 έως 10 Μαΐου το λιμάνι της Σκάλας, λόγω εργασιών αποκατάστασης του κρηπιδώματος.

Να σημειώσουμε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας, έλαβε απόφαση περί έγκρισης της δαπάνης, διάθεση της πίστωσης και έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση των εργασιών με τίτλο:  "Αποκατάσταση ζημιών κρηπιδώματος Σκάλας Αγκιστρίου λόγω πρόσκρουσης πλοίου".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Οι διαδικασίες κινήθηκαν με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς για την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου. Στη συνεδρίαση της 27ης Απριλίου αποφασίστηκε:

1. την έγκριση της ανάθεσης της παροχής εργασιών με τίτλο: "Αποκατάσταση ζημιών κρηπιδώματος Σκάλας Αγκιστρίου λόγω πρόσκρουσης πλοίου".
2. την διάθεση πίστωσης ύψους 24.800,00 ευρώ του κωδικού αριθμού δαπανών  307336.010 του προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2018 .
3. την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης υπ’ αρ. 25/2018 η οποία συντάχθηκε από την Τ.Τ.Υ.Ν.Δ. Περιφέρειας Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png