Χωρίς νερό πολλές περιοχές της Αίγινας. [upd] Αποκατάσταση από τις βραδυνές ώρες, λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης.


Χωρίς νερό έχουν μείνει πολλές περιοχές της Αίγινας, σε αρκετές περιπτώσεις ήδη από τις 10 το πρωί ή και νωρίτερα. Με το Aegina Portal επικοινώνησαν υδρολήπτες, που αναφέρουν πρόβλημα με την υδροδότηση των περιοχών που μένουν ή εργάζονται. Από τον Δήμο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες, μέχρι οι υδρολήπτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται για κάποια μεμονωμένη βλάβη στην περιοχή τους, αλλά για ένα γενικευμένο πρόβλημα που επηρεάζει τις περισσότερες περιοχές του νησιού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη, είπε ότι σήμερα δεν εκτελέστηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια για την μεταφορά του νερού, επιβεβαιώνοντας την κατάσταση που επικρατεί.

[upd]16:30:52 Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρζης, ο οποίος είπε ότι  τα δρομολόγια των υδροφόρων προς την Αίγινα, δεν έγιναν λόγω της απεργίας. Ενημέρωσε επίσης τους κατοίκους του νησιού ότι από τις βραδυνές ώρες θα αρχίσει η σταδιακή αποκατάσταση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Δημήτρη Μούρτζη.








Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png