Οδηγός με κλεμμένο μηχανάκι προκάλεσε ατύχημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

 
Το βράδυ του Σαββάτου, στην διασταύρωση Νοσοκομείου και Μητροπόλεως, μία γυναίκα η οποία ήταν συνεπιβάτιδα σε ένα μηχανάκι, που είχε σταματήσει στη διασταύρωση, τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω της ένα άλλο μηχανάκι το οποίο ερχόταν από πίσω. Το οδηγούσε ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετά το ατύχημα έσπευσε να εξαφανιστεί. Το μηχανάκι βρέθηκε αργότερα παρατημένο, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, κάπου στο λιμάνι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας όπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για όχημα, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί στην αστυνομία περίπου μία εβδομάδα πριν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Η γυναίκα, που είναι κάτοικος Αίγινας, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα, καθώς είχε τραυματιστεί, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο οδηγός της πρώτης μηχανής, ο αλλοδαπός οδηγός της κλεμμένης μηχανής προκάλεσε ένα ατύχημα και άφησε τον ίδιο και την τραυματία συνεπιβάτιδά του χωρίς να τους βοηθήσει. Μάλιστα, παρακαλεί όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στη διασταύρωση και είδαν το περιστατικό του ατυχήματος, να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και να καταθέσουν.
 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος για να πάει στο τμήμα και να το παραλάβει. Η κλοπή του οχήματος είχε γίνει πρωινή ώρα στο κέντρο της Αίγινας και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όπου ο κόσμος βρίσκεται έξω για να κάνει τις δουλειές του. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι για την κλοπή μπορεί να συνεργάζονταν δύο ή περισσότερα άτομα, παραπλανώντας τους περαστικούς με την συμπεριφορά τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png