Τα κυριότερα προβλήματα στην υδροδότηση, όπως καταγράφονται σήμερα σε περιοχές της Αίγινας. [upd]

 
[upd] 21:19:51 Στις περιοχές Πολλές Ελιές, Κάμπος, Μύλοι οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν έχουν καθόλου νερό από το πρωί.
[upd] 21:03:17 Στο λιμάνι της Αίγινας, στον λιμενοβραχίονα ΚΕ βρίσκεται από τις 20:45 το υδροφόρο πλοίο Aegina II.
[upd] 21:05:06 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση που είχαμε πριν από λίγο, η Αιγινήτισσα δεν έχει ακόμη νερό. Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν σημεία στα ψηλά που δεν είχαν καθόλου νερό από χθες το βράδυ.
[upd] 20:22:12 Στον Πεντάδρομο στην Κυψέλη, η αναφορά είναι ότι η πίεση του νερού είναι κανονική.
[upd] 19:50:04 Στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων, κοντά στην εκκλησία η πίεση είναι πολύ χαμηλή.
[upd] 19:51:06 Στην Κυψέλη, στο ύψος της ΑΝΕΔΗΚ η πίεση είναι κανονική.
[upd] 19:10:09 Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στην Πέρδικα, καθώς στις περιοχές που επικοινωνήσαμε η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί.
[upd] Το υδροφόρο πλοίο GEORGIOS L. βρίσκεται από τις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του λιμένα στο Λεόντι τροφοδοτώντας την κεντρική δεξαμενή.


Όπως διαμορφώθηκε η  κατάσταση σήμερα μέχρι το μεσημέρι: Ξεμένουν η μία μετά την άλλη οι περιοχές του νησιού. Είδη πριν από λίγο κάτοικοι στην Πέρδικα είδαν ότι οι βρύσες τους δεν έχουν καθόλου νερό, ενώ στο κέντρο της Αίγινας επαναλαμβάνεται αυτό που είχε συμβεί μία εβδομάδα πριν, με την πίεση του νερού να είναι πολύ χαμηλή, ενώ τα ψηλά του ιστορικού κέντρου αντιμετωπίζουν σοβαρότερο πρόβλημα.
 
Από την άλλη η κατάσταση είναι μικτή σε κάποιες περιοχές του Μαραθώνα η πίεση είναι κανονική (τον πρωί δεν υπήρχε νερό), ενώ σε κάποιες άλλες όχι. Το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι χωρίς νερό είχε μείνει ένα μεγάλο μέρος Αιγινήτισσας, καθώς και το Σφεντούρι.