Γενικεύεται και πάλι το πρόβλημα της έλλειψης νερού στην Αίγινα.


Συχνές είναι και πάλι οι αναφορές από περιοχές που βρίσκονται κοντά στην Αίγινα ή στα ψηλά της πόλης και σταδιακά ή μένουν από νερό ή η πίεση σε αυτές είναι πολύ μικρή. Εκτός από την Αίγινα προβλήματα αντιμετώπισε το πρωί η περιοχή του Μαραθώνα η οποία για κάποιες ώρες δεν είχε νερό, ενώ ακόμη και τώρα όπου αυτό υπάρχει, είτε είναι με χαμηλή πίεση ή η ροή του είναι διακοπτόμενη. Πάντως οι αναφορές συνεχίζονται σε κάποια σημεία της περιοχής για έλλειψη νερού και μάλλον αυτό θα συνεχιστεί.
 
Ένα μεγάλο τμήμα των Αγίων Ασωμάτων δεν έχει καθόλου νερό. Στην πόλη της Αίγινας περιοχές όπως οι Μύλοι δεν έχουν καθόλου νερό, επίσης αναφορές έχουν γίνει από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, κοντά στο Κέντρο Υγείας, ενώ στο Λιβάδι η πίεση είναι πολύ χαμηλή.

13:48:13 [upd] Δύο υδροφόρα πλοία αναμένεται να τροφοδοτήσουν την Αίγινα τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για το AEGINA II στην περιοχή του λιμενοβραχίονα του ΚΕ και του IOANNIS L στην περιοχή του Λεοντίου.





Η υδροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png