Ξεκίνησε το έργο "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας". Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση 30 δρόμων και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.


Ένα σημαντικό έργο για το νησί ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για το έργο με τίτλο "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας", το οποίο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής για το ποσό των 1.000.000 ευρώ. Τη δημοπράτηση, την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου ανέλαβε ο Δήμος Αίγινας, όπως και την παραλαβή του όταν αυτό ολοκληρωθεί. Αφορά στην επισκευή και στην αποκατάσταση 30 ασφαλτοστρωμένων δρόμων στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αίγινας, δηλαδή στην Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, Δημοτική Κοινότητα Βαθέος, Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης, Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού και Τοπική Κοινότητα Πέρδικας. Οι εργασίες αφορούν σε αποξήλωση και επαναδιάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα, διαγράμμιση οδών, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης όπου απαιτείται και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων, επίσης όπου απαιτείται.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας είχε υπογραφεί περίπου ένα χρόνο πριν μετά από εισήγηση του κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου, ενώ το έργο έρχεται μετά το αντίστοιχο προηγούμενο των 600.000 ευρώ.
 
Σήμερα το πρωί τις εργασίες που ασφαλτόστρωσης που γίνονται στην περιοχή του Κουρέντη, επέβλεψε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Τον κύριο Μούρτζη συνόδευε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο εντεταλμένος για το έργο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιώργος Μούρτζης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Aegina Portal ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης οι εργασίες θα συνεχιστούν στην περιοχή του Βαθέος, στην Κυψέλη και στη Αίγινα στην Καποδιστρίου και στην Στρατηγού Πετρίτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png