Στην οδό Αφαίας συνεχίζονται τα έργα για την τοποθέτηση οπτικών ινών. Μεγάλη προσοχή στην αρχή της Καποδιστρίου.


Ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα στην οδό Αφαίας, οι εργασίες για την τοποθέτηση οπτικών ινών του ΟΤΕ. Δυστυχώς, ο τρόπος που γίνονται αυτές οι εργασίες έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις, τόσο από κατοίκους του νησιού, όσο και από την Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου που ορίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και από δημοτικούς συμβούλους που εκφράζουν συχνά την ανησυχία τους. Το πρόβλημα αφορά κυρίως στην αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά τις σκαπτικές εργασίες για την διάνοιξη των τάφρων τόσο για τις οπτικές ίνες, όσο και για τις καμπίνες. Έχουν εκφραστεί πολλά παράπονα για τη διαχείριση που γίνεται στα μπάζα, για ημιτελή αποκατάσταση των τάφρων, για ελλιπή σήμανση, για κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων και για έλλειψη συνεννόησης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Στο κέντρο, εκτός από την οδό Αφαίας εργασίες γίνονται και στην Καποδιστρίου, στην στροφή με την Αφαίας, εκεί θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς καθώς έχει καταληφθεί και το πεζοδρόμιο από την αριστερή πλευρά και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους πεζούς, που αναγκαστικά πρέπει να περπατήσουν στη μέση του δρόμου.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png