Ολοκληρώνονται οι εργασίες οδοποιίας στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης, για το έργο της οδοποιίας, το οποίο ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες από την κοινότητα Μεσαγρού. Τα πρώτα 500 μέτρα του ασφαλτοτάπητα ήταν στην περιοχή από Βλυχάδα προς Πόρτες, ενώ το επόμενο στις Άλωνες μπροστά από τις ταβέρνες που λειτουργούν εκεί και συνεχίστηκε μέχρι τον "Αη Γιάννη". Επίσης, ολοληρώθηκαν δύο μεγάλα τμήματα από Αγίους προς Βαγία και τέλος απομένει ένα τμήμα περίπου 200 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο, όπου πριν γίνει η τοποθέτηση του ασφαλτοτάπητα έσπασε μία παροχή. Έτσι, επιλέχθηκε να γίνει πρώτα η επισκευή της παροχής και στη συνέχεια να τοποθετηθεί ο ασφαλτοτάπητας ώστε να μην καταστραφεί από τα σκαψίματα.

"Αυτό που έχω να πω είναι ότι επιλέχθηκαν κεντρικοί δρόμοι για να αποφευχθούν τα ατυχήματα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που θα έχει μεγάλη επισκεψημότητα το νησί. Νομίζω ότι μέχρι ενός σημείου πάει καλά η οδοποιία, συν τους δρόμους που είχαν "πέσει" πριν δύο χρόνια, οπότε αρχίζει και μαζεύεται το δίκτυο", είπε ο κύριος Μανώλης Λεούσης, συμπληρώνοντας ότι: "Υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Ξέρω ότι ο δήμαρχος, μέσω Περιφέρειας, προσπαθεί να βγάλει κι άλλο κονδύλι. Αν βγει κι αυτό το κονδύλι νομίζω ότι το νησί θα έχει μαζευτεί".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png