Προσοχή στην γωνία του Ορφανοτροφείου - Φυλακών στη διασταύρωση Καποδιστρίου και Λ. Φανερωμένης.

 
 
Επικίνδυνες μπορεί να αποδειχθούν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, λόγω των εργασιών του ΟΤΕ στην γωνία του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Φυλακών στη διασταύρωση Καποδιστρίου και Λ. Φανερωμένης. Η τάφρος που έχει ανοιχτεί εκεί παραμένει για δεύτερη νύχτα ακάλυπτη. Εκτός από το πορτοκαλί πλαστικό πλέγμα και κάποια σήματα που έχουν τοποθετηθεί, τίποτα άλλο δεν προφυλάσσει τον περαστικό.

Αντίστοιχο ζήτημα υπάρχει και στην αρχή της Καποδιστρίου. Και εκεί η τάφρος που έχει ανοιχτεί, εκτός από το πορτοκαλί πλαστικό πλέγμα και κάποια σήματα παραμένει ακάλυπτη για δεύτερη νύχτα. Και στα δύο σημεία η κίνηση είναι διαρκής σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και επιβαρυμένη λόγω του έργου στη Σκοτεινή. Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για τους πεζούς, που αναγκαστικά πρέπει να περάσουν από τη μέση του δρόμου. Η κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη για κάποιο μηχανάκι που δεν θα υπολογίσει σωστά ή για κάποιον πεζό που στην προσπάθεια του να προφυλαχθεί από τα διερχόμενα οχήματα μπορεί να γλιστρήσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png