Ανολοκλήρωτο το έργο στο γεφύρι της Βλυχάδας.


Με τη μεγάλη καθυστέρηση του έργου στο γεφύρι της Σκοτείνης και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει, πέρασε ίσως σε δεύτερη μοίρα η τύχη ενός παρόμοιου έργου που ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν αλλά παραμένει ανολοκλήρωτο. Πρόκειται για το γεφύρι της Βλυχάδας, που μπορεί το βασικό τμήμα του έργου να έχει ολοκληρωθεί, μένουν όμως ακόμη αρκετές εργασίες να γίνουν όπως απομάκρυνση, προστατευτικό στηθαίο και ασφαλτόστρωση. Πρόσφατα ο φακός του Aegina Portal κατέγραψε τη σημερινή πραγματικότητα του γεφυριού στην Βλυχάδα που παραμένει με τα πορτοκαλί πλέγματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλη Λεούση, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με την ασφάλεια της περιοχής σε μία μεγάλη βροχόπτωση είπε ότι: "Το βασικό κομμάτι έχει ολοκληρωθεί. Όσο και να βρέξει, εκεί το νερό έρχεται από την Παναγία την Χρυσολεόντισσα, δεν πρόκειται να πάθει κανένας τίποτα. Απλά θέλει λίγο προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς γιατί δεν έχει ασφαλτοστρωθεί το γεφύρι 20 μέτρα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png