Το παράδοξο των δρόμων της Αίγινας. Από την μία ασφαλτοστρώνονται κι από την άλλη σκάβονται για την επισκευή των βλαβών ύδρευσης.

 
Το ρεπορτάζ ανέδειξε με τον πιο εύγλωττο τρόπο το παράδοξο που συμβαίνει στους δρόμους της Αίγινας. Στην οδό Στρατηγού Πετρίτη σήμερα το πρωί σημειώθηκε μία βλάβη σε αγωγό ύδρευσης. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι τεχνικοί πήγαν να σκάψουν τον δρόμο για να την επισκευάσουν. Θα έμοιαζε σαν μια κανονική ημέρα, αν από τις δύο άκρες του δρόμου απουσίαζαν τα μηχανήματα που έριχναν πίσσα και έστρωναν την άσφαλτο.

Και βέβαια μπορεί σήμερα ο προγραμματισμός ή η τύχη, να συνέπεσε με τέτοιο τρόπο ώστε οι τεχνικοί της υπηρεσίας ύδρευσης να μην χρειαστεί να καταστρέψουν το καινούργιο οδόστρωμα, όμως αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα αφού η περιοχή παρουσιάζει συχνά προβλήματα και το "άνοιξε - κλείσε" είναι συχνό, όπως άλλωστε και σε άλλες περιοχές του νησιού.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png