Το έργο του ΟΤΕ συνεχίζεται και σήμερα στην οδό Καποδιστρίου, στην Περιβόλα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί.


Ιδιαίτερα αυξημένη προσοχή και σύνεση θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται στην οδό Καποδιστρίου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Περιβόλας, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες εκτελείται εκεί το έργο του ΟΤΕ για την τοποθέτηση οπτικών ινών. Ήδη από χθες έχει χαραχθεί ο τομέας - μικροτάφρος, που φτάνει μέχρι τον παραλιακό δρόμο. Ωστόσο, επειδή ο παραλιακός δρόμος είναι κλειστός, λόγω του έργου στην εκβολή της Σκοτεινής, χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Μάλιστα, στο ύψος που έχει σκαφτεί η τάφρος στην Περιβόλα, ο δρόμος είναι ιδιαίτερα στενός και η ορατότητα που έχουν οι οδηγοί, περιορισμένη. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί επίσης κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και αναμένεται, ότι λόγω του Σαββατοκύριακου, ο δρόμος να δεχθεί μεγάλο όγκο οχημάτων. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί επίσης από τους οδηγούς μηχανών που ανεβαίνουν την Καποδιστρίου, καθώς συχνά αναγκάζονται να οδηγούν στην άκρη του οδοστρώματος.

[upd] Από το απόγευμα το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου έχει αποκατασταθεί και μέχρι αργά το βράδυ είχε μείνει ένα τμήμα χαμηλά προς τον παραλιακό δρόμο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png