Κακή η εικόνα που παρουσιάζουν οι δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Εθνεγερσίας.


Δυστυχώς, κακή συνεχίζει αν είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Εθνεγερσίας. Οι τουαλέτες βρίσκονται δίπλα στα ΚΤΕΛ και αποτελούν τις κοντινότερες δημόσιες τουαλέτες στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Ο χώρος είναι υποφωτισμένος, οι νιπτήρες και τα πλακάκια είναι απαράδεκτα βρώμικα, ενώ ο ένας καθρέπτης είναι σπασμένος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος σπασμένος καθρέπτης παραμένει εκεί τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2014 που κάναμε το τελευταίο ρεπορτάζ.

Κατά την ώρα της επίσκεψης η λειτουργούσε η μία από τις τουαλέτες. Δεν υπήρχε κάποια πινακίδα που να ενημερώνει για το ποια από αυτές είναι αντρική και ποια γυναικεία, ενώ τα γκραφίτι ήταν αρκετά. Την εικόνα της εγκατάλειψης συμπλήρωνε μία άσχημη μυρωδιά. Η γενική κατάσταση είναι κακή, όχι μόνο όσο αφορά την εικόνα, αλλά και την λειτουργία. Οι βρύσες στους νιπτήρες είναι κατεστραμμένες, ενώ μία που λειτουργεί τρέχει μονίμως νερό.

Το ρεπορτάζ έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ τέσσερα χρόνια πριν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png