Εξαιρετικά επικίνδυνες οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Καποδιστρίου. Έκλεισε η παράκαμψη στη Σκοτεινή. [upd] Άνοιξε και πάλι.

 
Χθες το απόγευμα έκλεισε η μικρή παράκαμψη στην εκβολή (μπαζώθηκε) του έργου της Σκοτεινής, που εξυπηρετούσε αρκετούς κατοίκους και παραθεριστές, δίνοντας μία "ανάσα" στην Καποδιστρίου. Για την πορεία του έργου ή για το πότε θα ανοίξει επιτέλους ο δρόμος δεν υπάρχει απολύτως καμία επίσημη ενημέρωση.
 
Ωστόσο το μπάζωμα και το κλείσιμο της παράκαμψης έχουν δημιουργήσει απίστευτη πίεση στην οδό Καποδιστρίου. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, καθώς όλες τις ώρες της ημέρας, από χθες το βράδυ, ο δρόμος δέχεται όλα τα αυτοκίνητα που σκοπεύουν να κινηθούν προς τα Βροχεία, τον Μαραθώνα και την Πέρδικα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Το ίδιο αυξημένη είναι η κίνηση και στη διασταύρωση της Καποδιστρίου με την Λεωφόρο Φανερωμένης και την Γυμναστηρίου. Ο μεγαλύτερος όγκος των οχημάτων που έρχεται από την παραλία στρίβει προς τα δεξιά ακολουθώντας την Καποδιστρίου.
 
Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Σήμερα το πρωί μία μεγάλη νταλίκα μετέφερε μία επίσης μεγάλη πισίνα με ρυθμό σημειωτόν. Οι οδηγοί οποιουδήποτε τύπου οχήματος, θα πρέπει να δείξουν μεγάλη σύνεση και υπομονή, να μην κάνουν προσπεράσεις, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και κυρίως να μην σταθμεύουν, ούτε καν για λίγα λεπτά, στις άκρες του δρόμου.

[upd] Το απόγευμα άνοιξε και πάλι η παράκαμψη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png