Βλάβη σε αγωγό διανομής στην περιοχή της Παναγίτσας. [upd] Βλάβη στους Πέντε Δρόμους στην Κυψέλη.


Μια σημαντική βλάβη εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, σε αγωγό διανομής που βρίσκεται στην περιοχή της Παναγίτσας, απέναντι από το σημείο εισόδου στο λιμενοβραχίονα του "ΚΕ". Στο σημείο της βλάβης βρίσκεται συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης για να την επιδιορθώσει. Ο συγκεκριμένος αγωγός μεταφέρει νερό από την υδροφόρα στον λιμενοβραχίονα του "ΚΕ" προς την δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων.

10:41:37 [upd] Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριος Αντώνη Μούρτζη, υπήρξε η ενημέρωση ότι οι προσπάθειες του συνεργείου δεν απέδωσαν, καθώς δεν έγινε δυνατόν ο αγωγός να μεταφέρει νερό. Οι τεχνικοί βρίσκονται επί τόπου και θα προσπαθήσουν ξανά.

10:44:27[upd] Σε σχετική ερώτηση για βλάβη στην Κυψέλη, ο κύριος Αντώνης Μούρτζης είπε ότι υπάρχει μία ακόμη βλάβη στην περιοχή των Πέντε Δρόμων. Περιλαμβάνει δηλαδή μία περιοχή και όχι το σύνολο της Κυψέλης. Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής έχουν μείνει χωρίς νερό, καθώς οι τεχνικοί έχουν κλείσει την παροχή. Όταν αποκατασταθεί η βλάβη στην Παναγίτσα, το συνεργείο θα μετακινηθεί στην Κυψέλη για αποκαταστήσει και αυτή την βλάβη.

10:50:24 [upd] Αναφορικά με τις επιπτώσεις από την βλάβη στην Παναγίτσα και την τροφοδοσία της δεξαμενής των Αγίων Ασωμάτων, ο κύριος Αντώνης Μούρτζης είπε ότι η δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων τροφοδοτείται αυτή την στιγμή από την μεγάλη δεξαμενή του Λεοντίου. Νερό από τον λιμενοβραχίονα του "ΚΕ" θα μεταφερθεί με το βραδινό δρομολόγιο της υδροφόρας.

11:52:53 [upd] Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Αντώνη Μούρτζη, είπε ότι η βλάβη στην περιοχή της Παναγίτσας αποκαταστάθηκε και τώρα το συνεργείο βρίσκεται στην Κυψέλη για την βλάβη κοντά στην περιοχή "Πέντε Δρόμοι".

Η ενημέρωση της είδησης είναι σε εξέλιξη



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png