Άμεση η ανάγκη να απομακρυνθούν τα κλαδέματα από τους δρόμους της Αίγινας.


Μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για πρόκληση πυρκαγιάς, ειδικά υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, παρουσιάζουν τα ξερά κλαδέματα που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε δίπλα σε κάδους, είτε πεταμένα όπως - όπως σε άλλες περιοχές ανάμεσα σε ξερά χόρτα και κάτω από δέντρα. Υπάρχουν πολλά τέτοια σημεία στην Αίγινα, που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι η αποκομιδή των απορριμάτων από τους κάδους εκτελείται κανονικά τα κλαδέματα παραμένουν ή σε άλλες περιπτώσεις απομακρύνονται κι αυτά και μετά από λίγο άλλα κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα πετιούνται ξανά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Να σημειώσουμε ότι στην συνεδρίαση του συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, που έγινε είκοσι ημέρες πριν, ο αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας που συμμετείχε σε αυτήν, έκανε ειδική αναφορά σε αυτή την κατάσταση, λέγοντας ότι ανεξάρτητα από τους λόγους, αυτά δεν θα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Επίσης θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στις αποψιλώσεις στις άκρες των δρόμων. Σε κάποιους από αυτούς έγιναν στην αρχή του καλοκαιριού, όμως στους περισσότερους όχι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png