Μαθήματα yoga, στην Β΄παραλία Μαραθώνα από την Φωτεινή Μπήτρου. Κάθε Τετάρτη.


Την προηγούμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου, στη παραλία Bocampo στον Μαραθώνα Β', διοργανώνονται μαθήματα yoga από τη γυμνάστρια Φωτεινή Μπήτρου. Η Φωτεινή Μπήτρου καλώντας όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σημερινό μάθημα, είπε για τη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας: "Το μάθημα γιόγκα ξεκίνησε λίγο πριν τη δύση του ήλιου και η αθρόα συμμετοχή του κόσμου την κατέταξε σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του συγκεκριμένου είδους γυμναστικής που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Αίγινα. Η γιόγκα έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το κόσμο και αποτελείται από ρυθμικές αναπνοές σε συνδυασμό με στατικές και δυναμικές ασκήσεις. Η Αίγινα με την απαράμιλλη ακτογραμμή και το μοναδικό φως της, ενδείκνυται για αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε δώρο, σε όλους τους συμμετέχοντες, ένα συλλεκτικό μπλουζάκι yoga.". 

Η Φωτεινή Μπήτρου και το Γυμναστήριο Κούρος θα οργανώνουν ένα μάθημα, όλο τον Αύγουστο, κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ. στη παραλία Μαραθώνας Β' Bocampo.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png