Χωρίς νερό έχουν μείνει δεκάδες σπίτια στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Κυψέλη. [upd]


Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί δεκάδες σπίτια στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Κυψέλη. Κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το Aegina Portal είπαν ότι λόγω της βλάβης στις 9 το πρωί υπάλληλος της Υπηρεσίας Ύδρευσης έκλεισε την παροχή για να μην χύνεται το νερό από την διαρροή του αγωγού. Μέχρι τώρα όμως 14:52 η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί και δεν είναι γνωστό εάν σήμερα εργάζεται το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης λόγω του Δεκαπενταύγουστου.

[upd] 15:27:19 Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, στις 5 το απόγευμα θα ανοίξει η παροχή και οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορέσουν να αποθηκεύσουν νερό από τις 5 έως 7 το απόγευμα για να καλύψουν τις σημερινές τους ανάγκες. Το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα επιδιορθώσει την βλάβη αύριο το πρωί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png