Ολοκληρώθηκε ο στίβος στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ολοκληρώθηκε εδώ και λίγες ημέρες και το τελευταίο στάδιο της κατασκευής του στίβου. Μετά το βάψιμο έγιναν και οι διαγραμμίσεις των διαδρόμων, οι οποίες ανέδειξαν ακόμη περισσότερο τον χώρο. Να σημειώσουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η εισήγηση που έκανε ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, σύμφωνα με την οποία θα τοποθετηθούν 14 προβολείς led που θα καλύψουν το ζήτημα της φωταγώγησης του στίβου και του γηπέδου κατά τις βραδυνές ώρες.

Για το Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας και τον ΔΑΟΑ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Σταμάτη Μαρμαρινού ξεκινά μία νέα περίοδος, που αφορά τη διαχείριση του έργου και τη χρήση του από τους αθλητικούς φορείς και τους κατοίκους του νησιού. Για όλα αυτά, δηλαδή την επόμενη ημέρα, αλλά και για μία ανασκόπηση της πορείας του έργου, θα είναι φιλοξενούμενος αύριο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png