Μεγάλο το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων στην λεωφόρο Φανερωμένης.


Για μία ακόμη χρονιά η έλλειψη τροχονόμευσης κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Εσπερινού και της Περιφοράς, για τον εορτασμό της Παναγίας της Φανερωμένης, δημιούργησε μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα και συνθήκες για γερά νεύρα. Έτσι, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Μεγάλου Εσπερινού και ενώ η προσέλευση του κόσμου βρίσκονταν στην κορύφωσή της, τα οχήματα που κινούνταν και προς τις δύο κατευθύνσεις στην Λεωφόρο Φανερωμένης, μπροστά από το χώρο του ιστορικού ναού, σχημάτισαν ουρές εκατοντάδων μέτρων. Μποτιλιαρίσματα τέτοιου μεγέθους και διάρκειας που σπάνια μπορεί να δει κανείς στο νησί.

Οι πεζοί προσπαθούσαν να κινηθούν ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα για να βρουν ελεύθερο χώρο, ενώ τα μηχανάκια κινούνταν και αυτά στην ίδια λογική. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η αυξημένη κίνηση σε αυτό το τμήμα του δρόμου θα συνεχιστεί σήμερα το βράδυ, αλλά και αύριο το πρωί οπότε και θα ολοκληρωθεί ο εορτασμός της Παναγίας της Φανερωμένης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png