Με τις καλύτερες συνθήκες κυλούν οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου στην Αίγινα.


Με τις καλύτερες συνθήκες κυλούν οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου στην Αίγινα καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους παραθεριστές που επέλεξαν το νησί για τις διακοπές τους. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, οι οργανωμένες παραλίες της Αίγινας έγιναν και όχι άδικα το επίκεντρο της ξεκούρασης, καθώς η ζεστή μέρα έδωσε το έναυσμα για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στο νερό. Σήμερα το μελτέμι που έπνεε από το πρωί έκανε περισσότερο υποφερτή την κατάσταση.

Καλά νέα έχουμε επίσης και από το μέτωπο της ΠΝΟ, καθώς η πιθανότητα μιας γενικευμένης απεργιακής κινητοποίησης για την ερχόμενη εβδομάδα είχε βγει για τα καλά στο προσκήνιο. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν μια πραγματικά κακή εξέλιξη, αφού θα κόστιζε τόσο σε χρήμα, όσο και στην ομαλή επιβατική κίνηση, ειδικά μάλιστα για ένα νησί όπως η Αίγινα, που οι καθημερινές μετακινήσεις παραθεριστών οι οποίοι έχουν κατοικίες στο νησί είναι μια αναγκαία και συχνή τακτική. Τελικά η απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού κατέληξε σε συμφωνία με τις εταιρείες ακτοπλοΐας για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.

Τα καλά νέα συνεχίζονται με τη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή που θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Τα πάντα είναι έτοιμα για μια καταπληκτική μουσική βραδιά και οι φίλοι της μεγάλης τραγουδίστριας ήδη ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στους χώρους του σταδίου αργά το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png