Ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις στους δρόμους, που ασφαλτοστρώθηκαν από το έργο "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας".


Ολοκληρώνονται σταδιακά και οι διαγραμμίσεις των δρόμων, που κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών αποξηλώθηκαν και επαναδιαστρώθηκαν με νέο ασφαλτοτάπητα από το έργο με τίτλο: "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας", ύψους 1.000.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής. Με το έργο αποκαταστάθηκαν τριάντα δρόμοι και στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα: την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, την Δημοτική Κοινότητα Βαθέος, την Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης, την Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού και την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Μούρτζη.

Να σημειώσουμε ότι στο έργο περιλαμβάνονται εκτός από την διαγράμμιση, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων στα σημεία όπου αυτό είναι αναγκαίο. Για την ολοκλήρωση των τελευταίων εργασιών του έργου, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε χθες ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία νέα μελέτη οδοποιίας ύψους 3.000.000 ευρώ, στη συμμετοχή του Δήμου, μέσω της Περιφέρειας, στο πρόγραμμα "Εγνατία Οδός", αλλά και στο έργο των τσιμεντοστρώσεων, κυρίως σε δρόμους της περιφέρειας του νησιού, ύψους μεγαλύτερου των 500.000 ευρώ από πόρους ΣΑΤΑ.