Ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις στους δρόμους, που ασφαλτοστρώθηκαν από το έργο "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας".


Ολοκληρώνονται σταδιακά και οι διαγραμμίσεις των δρόμων, που κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών αποξηλώθηκαν και επαναδιαστρώθηκαν με νέο ασφαλτοτάπητα από το έργο με τίτλο: "Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας", ύψους 1.000.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής. Με το έργο αποκαταστάθηκαν τριάντα δρόμοι και στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα: την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, την Δημοτική Κοινότητα Βαθέος, την Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης, την Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού και την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Μούρτζη.





Να σημειώσουμε ότι στο έργο περιλαμβάνονται εκτός από την διαγράμμιση, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων στα σημεία όπου αυτό είναι αναγκαίο. Για την ολοκλήρωση των τελευταίων εργασιών του έργου, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε χθες ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία νέα μελέτη οδοποιίας ύψους 3.000.000 ευρώ, στη συμμετοχή του Δήμου, μέσω της Περιφέρειας, στο πρόγραμμα "Εγνατία Οδός", αλλά και στο έργο των τσιμεντοστρώσεων, κυρίως σε δρόμους της περιφέρειας του νησιού, ύψους μεγαλύτερου των 500.000 ευρώ από πόρους ΣΑΤΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png