Δράσεις από τον σύλλογο Αίγινα Εθελοντής για την υποστήριξη 120 μαθητών του νησιού.


Στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" και στο Κέντρο Τύπου πραγματοποιείται και φέτος μία δράση του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" (είναι η πέμπτη συνεχή χρονιά) που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές του νησιού. Ο λόγος είναι ότι πολλές οικογένειες, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούν να εξασφαλίζουν στα παιδιά τους τα αναγκαία σχολικά είδη. Στο ταμείο των δύο αυτών καταστημάτων, έχει τοποθετηθεί ένας κουμπαράς στον οποίο μπορεί να αφήσει όποιος το επιθυμεί χρήματα, που στη συνέχεια θα διατεθούν για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Λουκά Μαρτίκα.





Όπως λέει ο σύλλογος Αίγινα Εθελοντής, δεν έχει σημασία αν αυτό το ποσό είναι μεγάλο ή αντίθετα πολύ μικρό. Ακόμη και ένα πολύ μικρό ποσό, πραγματικά μπορεί να φανεί πολύτιμο και θα βοηθήσει τους μαθητές να παρακολουθήσουν και φέτος τα μαθήματά τους, έχοντας όλα τα απαιτούμενα για το σχολείο τους.

Ωστόσο οι προσπάθειες του συλλόγου δεν σταματούν εδώ. Ο σύλλογος έχει εξασφαλίσει από δωρητή ένα ποσό, το οποίο θα διαθέσει στους 120 μαθητές. Όπως εξήγησε ο κύριος Λουκάς Μερτίκας, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο σύλλογος θα δίνει 10 ευρώ για κάθε απόδειξη σχολικών ειδών, που θα του προσκομίσουν οι γονείς των μαθητών. Μάλιστα, μπορεί να είναι από οποιοδήποτε κατάστημα και όχι μόνο από το βιβλιοπωλείο Λυχνάρι ή το Κέντρο Τύπου. Οι δράσεις θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png