Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα. Ανησυχία για την εκβολή της Σκοτεινής. Επικοινωνία με κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.


Με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και δελτίο θυελλωδών ανέμων, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενημερώνει τους πολίτες για την επικείμενη αλλαγή του καιρού. Εκτός από την ενίσχυση των ανέμων που θα ξεκινήσει από αύριο και θα επηρεάσει την Αίγινα, από την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αποκλείεται στο σκηνικό του καιρού να προστεθούν και οι καταιγίδες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο.Καθώς το έργο στην Σκοτεινή παραμένει ανολοκλήρωτο, επικοινωνήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο οποίος βρισκόταν σε συσκέψεις με θέμα την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

Σχετικά με το έργο είπε: "Η συνεννόηση με τον εργολάβο που έχει γίνει, ήταν ότι αυτός θα ερχόταν την Τετάρτη για να κάνει την ασφαλτόστρωση και να ανοίξει το κομμάτι αυτό που είναι προς την θάλασσα. Τώρα βέβαια τα δεδομένα είναι άλλα, θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, οπότε θα τον πιέσω αν μπορέσει αν επισπεύσει".