Ιατρική ομιλία από την κυρία Βασιλική Γουρζή και διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής για την εθελοντική αιμοδοσία.


Με μικρή συμμετοχή, λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Παλαιά Προβλήτα η δράση για την 50η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, που περιελάμβανε μία ενδιαφέρουσα ιατρική ομιλία από την ιατρό του Κέντρου Υγείας Αίγινας κυρία Βασιλική Γουρζή και παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Στέλιος Θεριανός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.

Στην Παλαιά Προβλήτα παρουσιάστηκαν επίσης και οι ζωγραφιές των μικρών που συμμετείχαν στην έκθεση. Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη της ομάδας εθελοντών της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Την παρουσίαση έκανε η κυρία Σοφία Κάππου.

Σήμερα 26 και αύριο 27 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας θα πραγματοποιηθεί η 50η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και να έχουν πιει νερό. Στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Γεννηματά, θα φροντίσει για την διαδικασία της έκδοσης της ηλεκτρονικής κάρτας.

Ώρες λειτουργίας αιμοδοσίας: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 11 π.μ. έως 5 μ.μ. και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 9:30 έως 15:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png