Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία της Αίγινας και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός.


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία της Αίγινας, καθώς και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός. Το ραδιόφωνο του Aegina Portal επικοινώνησε πριν από λίγο με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κύριο Βαγγέλη Δέδε ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ισχύει και για την Αίγινα. Άλλωστε, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ανακοίνωση για τον ίδιο λόγο έστειλε και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αίγινας, που θα παραμείνει επίσης κλειστός αύριο Παρασκευή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Δέδε.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε και από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, που ανέφερε τα ακόλουθα: "Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α'Βάθμιας και Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής".