Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των οχηματαγωγών πλοίων. Εκτελέστηκε δρομολόγιο υδροφόρας στο λιμάνι του Λεοντίου.


Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των οχηματαγωγών πλοίων σήμερα το πρωί από και προς το λιμάνι της Αίγινας, μετά την μείωση της έντασης των βορείων ανέμων σήμερα το πρωί στον Αργοσαρωνικό. Η εμπορευματική το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ήταν αυξημένη, καθώς το χθεσινό απαγορευτικό εμπόδισε την μετακίνηση των οχημάτων που προμηθεύουν την αγορά του νησιού με αγαθά. Παράλληλα, όσοι επιβάτες έπρεπε να ταξιδέψουν από και προς το λιμάνι της Αίγινας προσπάθησαν να το κάνουν σήμερα, λόγω των ανακοινώσεων για την επικείμενη επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα, η μείωση της έντασης των ανέμων από τις πρώτες πρωινές ώρες, βοήθησε και την μεταφορά νερού προς την Αίγινα. Έτσι, το πλοίο Georgios L. κινήθηκε νωρίς το πρωί προς το λιμάνι του Λεοντίου, τροφοδοτώντας με νερό το νησί.

Παράλληλα, Η βροχόπτωση που ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ήπια και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Στο videο μπορείτε να δείτε την κατάσταση της εκβολής του ρέματος της Σκοτεινής σήμερα το πρωί.