Ολοκληρώθηκε η διήμερη 50η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Προσήλθαν 166 εθελοντές αιμοδότες.


Φτάνοντας τους 166 εθελοντές αιμοδότες, αριθμός μεγαλύτερος σε σχέση με τους 142 που προσήλθαν στην προηγούμενη αιμοδοσία, ολοκληρώθηκε χθες η 50η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" του Δημοτικού Σταδίου. Η αιμοδοσία υποστηρίχθηκε και αυτή την φορά από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς" και εξελίχθηκε και τις δύο ημέρες ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Οι εθελοντές αιμοδότες της Αίγινας έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την πίστη τους στο θεσμό, καθώς δεν υπολόγισαν τις κακές καιρικές συνθήκες του διημέρου. Την προσήλωση των εθελοντών αιμοδοτών στους σκοπούς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του δήμου, την ομάδα του δήμου που διοργάνωσε την αιμοδοσία με υπεύθυνες τις κυρίες Σοφία Κάππου και Στέλλα Λορέτζου, αλλά και την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", που συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της αιμοδοσίας, εξήρε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png