Π. Χατζηπέρος. Προσδιόρισε την έναρξη της έντασης των φαινομένων από το μεσημέρι του Σαββάτου.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα νωρίς το βράδυ ο αντιπεριφερειάρχης νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ο κύριος Χατζηπέρος δήλωσε ότι η ο μηχανισμός της Περιφέρειας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων. Είπε η Αντιπεριφέρεια έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες και ότι όλα τα νησιά στην περιοχή ευθύνης έχουν συγκαλέσει Συντονιστικό Τοπικό Όργανο. "Από ότι φαίνεται θα περάσει νοτιότερα, οπότε δεν θα μας επηρεάσει και πάρα πολύ εμάς", είπε ο κύριος Χατζηπέρος για τον μεσογειακό κυκλώνα. "Περιμένουμε ότι αύριο όταν περάσει ο κυκλώνας θα δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα", συμπλήρωσε προσδιορίζοντας αυτά τα προβλήματα κυρίως στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.  Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.





"Είμαστε όμως έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε", είπε και σημείωσε ότι όλα τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα και ελπίζει αν μην υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Τέλος ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png