Δεν θα εκτελεστούν τα μεσημεριανά δρομολόγια των πλοίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας. Ενίσχυση της έντασης των βροχοπτώσεων και της έντασης των ανέμων από το μεσημέρι. [upd]


Χωρίς σημαντικά προβλήματα πέρασε η νύχτα στην Αίγινα, ενώ το σκηνικό του καιρού παρέμεινε το ίδιο και τις πρωινές ώρες. Η βροχόπτωση ήπιας έντασης δεν δημιούργησε προβλήματα, ενώ στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας εκτελέστηκαν δρομολόγια τόσο από ιπτάμενα όσο και οχηματαγωγά πλοία. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίου Σαρωνικού, βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό, μετά από έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο, οπότε όλα τα μεσημεριανά δρομολόγια αναστέλλονται. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που αφορούν την Αίγινα, από το μεσημέρι τόσο η ένταση των ανέμων, όσο και οι βροχοπτώσεις θα ενισχυθούν. Ήδη λίγο πριν τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι η ένταση των βροχοπτώσεων στην Αίγινα είναι κατά διαστήματα ενισχυμένη.

Τέλος, σε επικοινωνία με το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό.

[upd] 13:10:41 Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριο Μανώλη Λεούση και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριο Ηλία Γρυπαίο δήλωσαν ότι δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις περιοχές τους.

[upd] 14:18:18 Ισχυρή βροχόπτωση αυτή την ώρα στην Αίγινα.


Η ενημέρωση της είδησης είναι σε εξέλιξη