Χωρίς σημαντικά προβλήματα η Αίγινα από την επέλαση της κακοκαιρίας μέχρι αυτή τη στιγμή.


Μέχρι αυτή τη στιγμή, λίγα λεπτά μετά τις 8:30 μ.μ. η Αίγινα δεν έχει αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία. Ίσως το πιο σημαντικό είναι η διακοπή της ηλεκτροδότησης, για μία ώρα περίπου, το πρωί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια οι συχνές βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κύριο Μανώλη Λεούση επιβεβαίωσε ότι η περιοχή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ιδιαίτερα θετικό είναι, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ότι δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στα λιμάνια της περιοχής.

Σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό επιβεβαίωσε ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Ένα από αυτά βρίσκεται στην περιοχή του Λεοντίου. Εκεί υπάρχει μία μικρή κατολίσθηση στο δρόμο. Ο κύριος Μαρμαρινός είπε ότι βρίσκονται με το συνεργείο καθ' οδόν για να σημάνουν την περιοχή, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους οδηγούς. Επίσης, υπήρχε μία ακόμη πτώση δέντρου στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου.

Στον Μαραθώνα έχει πέσει ένα μικρό δέντρο κήπου στην δεξιά πλευρά του δρόμου, με κατεύθυνση προς Αίγινα, απέναντι από τον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας. Επίσης, στο γνωστό για την επικινδυνότητα του σημείο, στην περιοχή "Βράχια" στα Βροχεία έχουν κατολισθήσει κάποιες πέτρες, ευτυχώς όχι στο κέντρο του δρόμου. Πάντως θα χρειαστεί προσοχή καθώς η συμπεριφορά της κατολίσθησης σε αυτό το σημείο είναι απρόβλεπτη και επιδεινώνεται από τις βροχές και τον αέρα.

Ο πρόεδρος από την Δημοτική Κοινότητα Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος (εκτός από την κατολίσθηση στο Λεόντι). Παράλληλα λόγω της αλλαγής της διεύθυνσης των ανέμων, ξεπεράστηκε όπως δήλωσε και το πρόβλημα για τις βάρκες στο λιμάνι του Λεοντίου, στην "Παλιά ΔΕΗ".

Η ενημέρωση της είδησης είναι σε εξέλιξη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png