Προσοχή στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος των Βροχείων. Μεγάλος βράχος στο οδόστρωμα και πτώση δέντρου. [upd]


Δεν πέρασε αρκετή ώρα από το προηγούμενο ρεπορτάζ, όπου γινόταν αναφορά στις κατολισθήσεις που παρουσιάζει η περιοχή "Βράχια" στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος των Βροχείων και ο Σταύρος Ρωπαΐτης έδωσε την είδηση ότι ένας μεγάλος βράχος, έχει κατολισθήσει σε επικίνδυνο σημείο για τους οδηγούς.

Να σημειώσουμε ότι λόγω της βροχόπτωσης, που κατά διαστήματα είναι έντονη η ορατότητα είναι περιορισμένη για τους οδηγούς. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προσοχή, κατά τη διάρκεια της δημοσίευσης του ρεπορτάζ στο ίδιο σημείο είχαμε και την πτώση ενός δέντρου. Ο δρόμος προς Πέρδικα αυτή τη στιγμή έχει κλείσει.

[upd] 21:11:49 Στο σημείο βρίσκεται όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που κατέφθασε σε μικρό χρονικό διάστημα και όργανο που ρυθμίζει την κυκλοφορία. Ο δρόμος παραμένει κλειστός.

[upd] 21:26:26 Ο δρόμος άνοιξε μετά από επιχείρηση ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, που επίσης έφτασε ταχύτατα στο σημείο του συμβάντος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png