Προσοχή στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος των Βροχείων. Μεγάλος βράχος στο οδόστρωμα και πτώση δέντρου. [upd]


Δεν πέρασε αρκετή ώρα από το προηγούμενο ρεπορτάζ, όπου γινόταν αναφορά στις κατολισθήσεις που παρουσιάζει η περιοχή "Βράχια" στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος των Βροχείων και ο Σταύρος Ρωπαΐτης έδωσε την είδηση ότι ένας μεγάλος βράχος, έχει κατολισθήσει σε επικίνδυνο σημείο για τους οδηγούς.

Να σημειώσουμε ότι λόγω της βροχόπτωσης, που κατά διαστήματα είναι έντονη η ορατότητα είναι περιορισμένη για τους οδηγούς. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προσοχή, κατά τη διάρκεια της δημοσίευσης του ρεπορτάζ στο ίδιο σημείο είχαμε και την πτώση ενός δέντρου. Ο δρόμος προς Πέρδικα αυτή τη στιγμή έχει κλείσει.

[upd] 21:11:49 Στο σημείο βρίσκεται όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που κατέφθασε σε μικρό χρονικό διάστημα και όργανο που ρυθμίζει την κυκλοφορία. Ο δρόμος παραμένει κλειστός.

[upd] 21:26:26 Ο δρόμος άνοιξε μετά από επιχείρηση ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, που επίσης έφτασε ταχύτατα στο σημείο του συμβάντος.