Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα Βροχεία.


Χθες το βράδυ και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει και πάλι, το ρεπορτάζ του Aegina Portal στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας στο ύψος των Βροχείων ήταν σε εξέλιξη και αφορούσε ένα μεγάλο βράχο που είχε πέσει στο οδόστρωμα και τον κίνδυνο από τις πολλές πέτρες που έπεφταν κατά διαστήματα. Ξαφνικά, ένας ευκάλυπτος έπεσε στο οδόστρωμα χωρίζοντας το δρόμο στα δύο. Να σημειώσουμε ότι από τη σιγμή που έγινε γνωστή η πτώση του βράχου, όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας έφτασε στο σημείο του συμβάντος μετά από πολύ λίγα λεπτά.

Η βροχή δυνάμωνε και καθώς η ώρα ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αρκετοί ήταν εκείνοι που επέστρεφαν από τις δουλειές τους, τα αυτοκίνητα έμειναν να περιμένουν το ένα πίσω από το άλλο καθώς ο δρόμος έκλεισε από τον πεσμένο ευκάλυπτο. Ευτυχώς, δεν πέρασαν παρά λίγα μόνο λεπτά και ένα όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας έφτασε στο σημείο. Με ένα αλυσοπρίονο οι δύο πυροσβέστες, με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις, τεμάχισαν τον πεσμένο κορμό, τον απομάκρυναν και άνοιξαν το δρόμο για τα αυτοκίνητα.

Η κατάσταση σε αυτό το σημείο του οδοστρώματος, η επικινδυνότητα του οποίου έχει παρουσιαστεί κατ' επανάληψη από τα ρεπορτάζ του Aegina Portal, παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μικρές πέτρες συνεχίζουν να πέφτουν, ενώ μία κορδέλα απομακρύνει τους οδηγούς από την δεξιά πλευρά, όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετές πέτρες και κλαδιά. Πραγματικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τις επόμενες ημέρες, αλλά και κάποιο άμεσο έργο στήριξης και προστασίας, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τους πεζούς και τα οχήματα, σε έναν δρόμο με πολύ μεγάλη κυκλοφορία όλες τις εποχές του χρόνου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png