Πτώση βράχων σε Κουρέντη και Κυψέλη. Πτώση ενός δέντρου στο Βαθύ και Αγία Μαρίνα. Στα 68 mm το ύψος της βροχής.


Η χθεσινή νύχτα πέρασε ευτυχώς με προβλήματα, όχι μεγαλύτερα από τα τυπικά που παρουσιάζονται από την εκδήλωση μιας έντονης κακοκαιρίας. Έτσι, ευτυχώς, τα προβλήματα περιορίστηκαν σε πτώσεις βράχων από παλιές κατασκευές ή κτήρια και την πτώση ακόμη ενός δέντρου στο Βαθύ. Πιο συγκεκριμένα πτώση βράχων υπήρξε στην περιοχή του Κουρέντη, όπως επίσης σε δύο περιπτώσεις στην περιοχή της Κυψέλης. Η πρώτη από ένα παλιό σπίτι κοντά στην περιοχή "Κακαρούκα" και η δεύτερη από μια παλιά μάντρα. Σε κάποια σημεία της πόλης της Αίγινας αναφέρθηκαν χθες και μικροδιακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Να σημειώσουμε ότι όλα τα προηγούμενα έχουν αποκατασταθεί. Επίσης σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες έπεσε ένα ακόμη δέντρο στην Αγία Μαρίνα και κήπο σπιτιού και ένα στην Πέρδικα.

Κατά τα άλλα το ύψος της βροχής έφτασε χθες 68 mm ενώ η μέγιστη ταχύτητα του ανέμου 57.9 km/hr. Το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής καλοκαιρίας ήταν η διάρκειά της. Από τα προηγούμενα μεγέθη μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η Αίγινα δεν επηρεάστηκε άμεσα από τον μεσογειακό κυκλώνα "Ζορμπά".