Τελευταία ενημέρωση για την κακοκαιρία στην Αίγινα από τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτη Μαρμαρινό.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αίγινας. Ο κύριος Μαρμαρινός επιβεβαίωσε ότι τα προβλήματα στην Αίγινα ήταν μικρής έκτασης, καθώς το νησί δεν επηρεάστηκε όπως άλλες περιοχές της χώρας μας από τον μεσογειακό κυκλώνα "Ζορμπά". Στα προβλήματα που έχουν αναφερθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, προσέθεσε τις πτώσεις δύο ακόμη δέντρων: η πρώτη στο Άγιος Νεκτάριο και η δεύτερη στο χώρο που χρησιμοποιείται ως parking απέναντι από την Κολώνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Μαρμαρινό.

Ο κύριος Μαρμαρινός ευχαρίστησε το Αστυνομικό Τμήμα και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας για την άμεση ανταπόκριση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν. Είπε ότι τα ρέματα, αν και το νερό δεν ήταν πολύ, λειτούργησαν ικανοποιητικά. Τέλος, σημείωσε ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τα φαινόμενα υποχωρούν από αύριο και μειώνεται σημαντικά η ένταση των ανέμων.