Επανήλθε το πρόβλημα της έλλειψης δημόσιας συγκοινωνίας, για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή των Πορτών.


Μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιόδου, επανήλθε το πρόβλημα της έλλειψης δημόσιας συγκοινωνίας για τους κατοίκων που ζουν στην ευρύτερη περιοχή των Πορτών. Το πρόβλημα της έλλειψης δημόσιας συγκοινωνίας για τους κατοίκους στις Πόρτες προέκυψε μετά την βλάβη του μικρού λεωφορείου του Δήμου ήδη από το Φεβρουάριο. Οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσπάθησαν να βρουν λύση με συνεχείς παρεμβάσεις στο δήμο Αίγινας. Η λύση ήρθε περίπου στα μισά του καλοκαιριού, όταν ο Δήμος υπόγραψε σύμβαση με το ΚΤΕΛ για ένα δρομολόγιο την εβδομάδα. Το κόστος της σύμβασης ήταν 2.000 ευρώ. Η σύμβαση έληξε, όμως μόνιμη λύση δεν βρέθηκε. Επίσης το λεωφορείο του Δήμου δεν έχει επισκευαστεί ακόμη. Το κόστος της επισκευής του δεν είναι υψηλό, περίπου 8.000 το υπολόγισε ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου αντιπροσωπεία των κατοίκων των Πορτών, έκανε παράσταση και αναφέρθηκε στο πρόβλημα της έλλειψης συγκοινωνίας, που επανήλθε. Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης είπε ότι γίνονται προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος μέσω του αρμόδιου υπουργείου, της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας, χωρίς όμως να πει λεπτομέρειες και ζήτησε από τους κατοίκους να υποδείξουν τοποθεσίες που θα χρησιμοποιηθούν ως στάσεις. Υπολόγισε ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί έως το τέλος του χρόνου ή την αρχή του επόμενου και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπογραφεί μία ακόμη σύμβαση με το ΚΤΕΛ ύψους 2.000 ευρώ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των Πορτών το μεσοδιάστημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png