Τροχαίο στην περιοχή του Moondy Bay.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Moondy Bay. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας της Αίγινας συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτασε και όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού. Στον τόπο του ατυχήματος που ενεπλάκη ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγα λεπτά, καθώς άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας σταματούσαν τους οδηγούς, ελέγχοντας τη διέλευση. Από το τροχαίο, ευτυχώς είχαμε μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Το περιστατικό θυμίζει στους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας, πολλές από τις σκηνές που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στους δρόμους της περιφέρειας, αλλά και στο κέντρο του νησιού, ευτυχώς όχι με ατυχήματα, αλλά με ένταση και εκνευρισμό. Με δρόμους και δίκτυο που σχεδιάστηκε για πολύ μικρότερο κυκλοφοριακό φορτίο και σαφώς όχι για μεγάλα αυτοκίνητα και υψηλές ταχύτητες, σε πολλά σημεία του δικτύου της Αίγινας προκύπτει η ανάγκη εκτός των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη λήψη μέτρων που αφορούν την ασφάλεια κυρίως των πεζών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο παραλιακός δρόμος που συνδέει την Αίγινα με την Πέρδικα. Παρά το γεγονός ότι τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει συχνότατη διέλευση πεζών, δεν έχουν χαραχθεί οι ανάλογες διαβάσεις, ειδικά κοντά σε σημεία που υπάρχουν πλαζ.

Στη μεγάλη ευθεία στην περιοχή των Βροχείων, οι οδηγοί αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες ειδικά τις βραδινές ώρες. Κι όμως στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν επιχειρήσεις, παραλίες και πεζοί που πρέπει να διασχίσουν το δρόμο. Το κάνουν, όχι όμως πάντα με ασφάλεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png