Επανήλθε το θέμα των κατολισθήσεων στα Βροχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Μετά την πρόσφατη μεγάλη κατολίσθηση που συνοδεύτηκε από μία πτώση βράχου στις 30 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής βροχόπτωσης και το ρεπορτάζ του Aegina Portal με την επιχείρηση για την απομάκρυνσή τους από την Πυροσβεστική, το ζήτημα της επικινδυνότητας της περιοχής για του διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, επανήλθε στο δημοτικό συμβούλιο ύστερα από ερώτηση του κυρίου Νεκτάριου Λεούση. Ο κύριος Λεούσης εξέφρασε τους φόβους λέγοντας ότι "θα ήταν κρίμα και άδικο να θρηνήσουμε κάποιο θύμα" και ζήτησε νεώτερη ενημέρωση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης απάντησε λέγοντας ότι η Περιφέρεια πρόσφατα προσέλαβε έναν γεωλόγο, συμπληρώνοντας ότι έχει ζητήσει να γίνει μελέτη και έχει αιτηθεί και την χρηματοδότηση με 400.000 ευρώ, ενώ είπε ότι αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει στην περιοχή του κοιμητηρίου του Βαθέος και σε περιοχή της Βαγίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png