Η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Αίγινας για την 28η Οκτωβρίου.


Με ηλιόλουστο καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Αίγινας, η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, με την οποία κορυφώθηκαν και οι εκδηλώσεις του δήμου Αίγινας. Την παρέλαση άνοιξε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, ενώ οι κάτοικοι του νησιού χειροκρότησαν τους νέους και της νέες του νησιού που παρέλασαν υπό τους ήχους εμβατηρίων.

Σήμερα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας παρέλασαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, οι μαθητές των δημοτικών, των γυμνασίων, του γενικού και επαγγελματικού λυκείου, τμήματα αθλητικών φορέων και συλλόγων της Αίγινας, τα λυκόπουλα και η μπάντα κρουστών του τοπικού συστήματος Ναυτοπροσκόπων, με την οποία ολοκληρώθηκε η παρέλαση.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί μπροστά από το κτήριο του παλιού δημαρχείου από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οινόη", της περιοχής Αλώνων, Αγίας Μαρίνας και Μεσαγρού και του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

Δείτε φωτογραφίες από την μαθητική παρέλαση στην παραλία της Αίγινας εδώ.

Οι εκδηλώσεις του δήμου θα ολοκληρωθούν σήμερα το βράδυ με την λαμπαδηφορία από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας στην παραλία στις 7:30 μ.μ.