Τηλεοπτικά γυρίσματα του Ηλία Μαμαλάκη στην Αίγινα.


Μία τηλεοπτική προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή φιλοξένησε σήμερα η Αίγινα. Πρόκειται για τα τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής "Χώματα με Ιστορία" του κυρίου Ηλία Μαμαλάκη, που προβάλλεται από την ΕΡΤ 3. Ο κύριος Μαμαλάκης συνοδεία του τηλεοπτικού συνεργείου, έφτασε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Αίγινας και λίγο αργότερα κατευθύνθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του νησιού. Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης, που μίλησε στον τηλεοπτικό φακό για την ιστορία του ναού, την ιστορική σχέση του με τον Ιωάννη Καποδίστρια και τις πρώτες στιγμές της γέννησης του Ελληνικού Κράτους, όπως καταγράφηκαν σε αυτή την εκκλησία.

Ο κύριος Ηλίας Μαμαλάκης και το τηλεοπτικό του συνεργείο, έκαναν γυρίσματα στο εσωτερικό της Μητρόπολης, ενώ ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης μετά το τέλος των γυρισμάτων συνομίλησε μαζί του και του δώρησε το βιβλίο "Η Μεγάλη Εκκλησία. Ο Μητροπολιτικός Ναός στην Αίγινα", συγγραφέας του οποίου είναι ο ίδιος. Μετά το τέλος των γυρισμάτων στη Μητρόπολη, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στο χώρο του "Κυβερνείου", ενώ στο περιθώριο των γυρισμάτων οι υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, ενημέρωσαν τον κύριο Μαμαλάκη για το πρόγραμμα του Aegina Fistiki Fest.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png