Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον ενοριακό ναό του Μαραθώνα.


Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε η χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποίαδιοργάνωσε το Ενοριακό Ταμείο Έργου Φιλαδελφίας και το κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Μαραθώνα. Η εκδήλωση, που ήταν προσεγμένη σε κάθε σημείο της, περιελάμβανε παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή και στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα παιδιά που παρακολούθησαν την εκδήλωση έφτιαξαν πολύχρωμα αστεράκια και πάνω τους έγραψαν μία ευχή.

Στη συνέχεια τα κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες φάτνες από χαρτόνι και τις ζωγράφισαν με πολύχρωμους μαρκαδόρους, άκουσαν όμορφες αφηγήσεις, τραγούδησαν την "Άγια Νύχτα" και χάρηκαν ένα όμορφο - δημιουργικό απόγευμα, που ολοκληρώθηκε με πολλά κεράσματα. Εκ μέρους του ΕΤΕΦ τους γονείς και τα παιδιά καλωσόρισαν οι κυρίες Κατερίνα Μπέρδου και Χρύσα Θεολόγου.

Νωρίς το βράδυ, τα φώτα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου άναψαν, προσφέροντας μία υπέροχη εικόνα με το όμορφο δέντρο, την φάτνη και τα μεγάλα αστέρια! Καλές γιορτές!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png