Την επικινδυνότητα της έλλειψης φωτισμού στους Αγ. Ασωμάτους επισημαίνουν κάτοικοι. Πρόσκληση για αντικατάσταση λαμπτήρων δημοσίευσε ο Δήμος της Αίγινας.


Αντιδράσεις δημιούργησε το χθεσινό ρεπορτάζ του Aegina Portal σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημοτικός φωτισμός σε κεντρικούς άξονες του νησιού. Παρόμοια προβλήματα αναφέρθηκαν από κατοίκους και σε άλλες περιοχές, ενώ ξεχωρίσει ένα πρόβλημα που επισημαίνει κάτοικος σε κεντρική περιοχή των Αγίων Ασωμάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο δήμος της Αίγινας δημοσίευσε πρόσκληση για την υποβολή οικονομικής προσφοράς, που αφορά στην ανάθεση εργασίας αντικατάστασης λαμπτήρων και επισκευής φωτιστικών του δημοτικού φωτισμού από ειδικευμένους τεχνίτες. Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση ο ενδεικτικός προϋπολογισμός αφορά σε 2.574 τεμάχια για την αντικατάσταση λαμπτήρων, ενώ για την επισκευή φωτιστικών σωμάτων 300 τεμάχια ( τα νούμερα αφορούν την εκτίμηση του αριθμού των λαμπτήρων και των σωμάτων που θα αντικατασταθούν).

Η τεχνική έκθεση περιγράφει τις τεχνικές εργασίες όπως την αντικατάσταση ντουί, μετασχηματιστών, εκκινητών, φούσκας, τζαμάκια κτλ που θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, προβλέπεται η αντικατάσταση λαμπτήρων οι οποίοι βρίσκονται στα παραδοσιακά φωτιστικά σώματα των πλατειών, καθώς και στα μεταλλικά φωτιστικά σώματα. Όλα τα απαιτούμενα υλικά θα δίνονται από τον δήμο της Αίγινας, ενώ οι λαμπτήρες που θα έχουν αντικατασταθεί θα παραδίνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png